Сливовий оцет

258,00 464,00 

Сливовий оцет виробляється шляхом бродіння сливового соку, поки цукор не перетвориться на оцет. Чинить антисептичну дію щодо багатьох небезпечних організмів. Наприклад, він може впоратися з кишковою паличкою та сальмонелою, що зустрічаються у продуктах харчування. Поліпшує роботу ШКТ. У складі продукту є пектин та пробіотики – лактобактерії. Допомагає нормалізувати обмінні процеси, покращує роботу шлунка та кишечника, […]

Опис

Сливовий оцет виробляється шляхом бродіння сливового соку, поки цукор не перетвориться на оцет.

Чинить антисептичну дію щодо багатьох небезпечних організмів. Наприклад, він може впоратися з кишковою паличкою та сальмонелою, що зустрічаються у продуктах харчування. Поліпшує роботу ШКТ. У складі продукту є пектин та пробіотики – лактобактерії.

Допомагає нормалізувати обмінні процеси, покращує роботу шлунка та кишечника, запобігає запорам та іншим проблемам із травленням.